Over ons

Je motto of missie

Missie

Omschrijf kort en concreet wat je bedrijf doet, voor welke doelgroep je er bent, welke problemen je oplost en met name wat jouw bedrijf / product uniek maakt. Maak deze tekst persoonlijker en aantrekkelijker door je drijfveer en de daarbij behorende missie te omschrijven. Wat is jouw massive transformation purpose? Waarom doe jij wat je doet?


Alex is een bollenkweker in hart en nieren. Na jaren lang zijn eigen bollenbedrijf te hebben gehad staat hij nu aan het roer van een mooi bedrijf en kweekt de mooiste tulpen, hyacinten, lelies en calla's. Daarnaast zit hij graag op de racefiets of mountainbike. 


Nelleke werkt met zwangere vrouwen en nieuwe ouders aan de voorbereiding op de komst van hun baby. Ze geeft zwangerschaps cursussen, coaching, brengt geboortes is kaart en geeft ontspanningsbehandelingen (ook aan niet zwangeren). Dit doet zij in haar praktijk aan huis.
www.babiesbestbeginning.nl


Samen hebben wij twee hele leuke kinderen van 1 en 3 en zijn dus in december 2019 naar de Stoomweg in Breezand verhuisd. Een klein landgoed waar we enorm veel mogelijkheden hebben om al onze dromen waar te maken. Wat dat precies gaat zijn weten wij ook nog niet helemaal maar het wordt vast leuk!  

arrow_drop_up arrow_drop_down