Over ons

Missie


Alex is een bollenkweker in hart en nieren. Na jaren lang zijn eigen bollenbedrijf te hebben gehad staat hij nu aan het roer van een mooi bedrijf en kweekt de mooiste tulpen, hyacinten, lelies en calla's. Sinds we hier 3 jaar geleden zijn komen wonen zijn we steeds meer fruitbomen aan het planten en zo langsaam aan ontstaat er een aardige eetbare tuin, hier kan hij ook ontzettend van genieten. Daarnaast zit hij graag op de racefiets of mountainbike. 


Nelleke werkt met zwangere vrouwen en nieuwe ouders aan de voorbereiding op de komst van hun baby. Ze geeft zwangerschaps cursussen, coaching, brengt geboortes in kaart en geeft ontspanningsbehandelingen (ook aan niet-zwangeren). Dit doet zij in haar praktijk aan huis.
www.babiesbestbeginning.nl


Samen hebben wij vier hele leuke kinderen van 8 en jonger. We zijn in december 2019 naar de Stoomweg in Breezand verhuisd. Een klein landgoed waar we enorm veel mogelijkheden hebben om al onze dromen waar te maken. Wat dat precies gaat zijn weten wij ook nog niet helemaal maar het is nu al leuk!