KeuzeVrij bij onze Bed and Breakfast!
31 januari 2022 

KeuzeVrij bij onze Bed and Breakfast!

Bij ons in de Bed and Breakfast is iedereen welkom! Wij vragen geen QR codes of testbewijzen, wij dragen geen mondkapjes en verwachten dat ook niet van onze gasten. De appartementen zijn volledig Corona-proof. Wat betekend dat er geen ruimtes gedeeld worden met andere gasten en als jullie dat prettiger vinden dan kan ik het ontbijt buiten op een tafeltje zetten in plaats van binnen op de tafel zetten. Bij aankomst overleggen we dit even zodat er geen onhandige situaties ontstaan. Kom lekker ontspannen genieten van veel frisse lucht, een heerlijk ontbijt en het zachtste beddengoed!


Over de schrijver
Nelleke is samen met haar partner Alex trotse eigenaar van de Bed and Breakfast. Ze is geboren en getogen in de Kop van Noord Holland en een kleinkind van twee bollenkwekers ook Alex is bollenkweker in hart en nieren. Samen hebben ze een gezin met twee kinderen, een hond, heel veel kippen en een klein paradijs aan de Stoomweg. Daarnaast helpt ze zwangere vrouwen met de voorbereidingen op een ontspannen geboorte van hun baby.
Rieping
Door

Rieping

op 02 Aug 2023

Wir hatten 2 tolle Übernachtungen mit reichhaltigem, leckerem und abwechslungsreichem Frühstück. Trotz schlechtem Wetter haben wir uns sehr wohl gefühlt und ENTSPANNT.alles mit viel Liebe gestaltet. Jederzeit wieder! Tot ziens 😁

Reactie plaatsen