Lentetuin Breezand

Een bezoek aan de Lentetuin in Breezand is zeker de moeite waard. Dit is een jaarlijks terugkerende bolbloemen tentoonstelling waar u kunt genieten van al het moois dat er te zien is op bollengebied. Denk aan de meest bijzondere tulpen, narcissen, hyacinten, lelies, calla’s, frittelaria’s en andere bijzondere bolgewassen zijn hier in alle kleuren en uitvoeringen te bewonderen. U zal uw ogen uitkijken!

Verschillende thema’s van de Lentetuin

Ieder jaar wordt er gewerkt in een speciaal thema  waardoor het een echte beleving wordt. De lentetuin in Breezand word al 40 jaar georganiseerd en heeft al vele thema’s gehad.  Denk aan Folklore, Elfstedentocht, Parijs, de wereld rond,

Het thema van de Lentetuin in 2020 is Zon, Zee, Strand en is te bezoeken van 27 februari t/m 2 maart. Ondanks dit tropische thema zal het in de Lentetuin waarschijnlijk zeer fris zijn. Speciaal voor deze periode is de B&B bij uitzondering geopend.

Meer informatie over de lentetuin: https://lentetuin.nl/

Over de schrijver
Nelleke is samen met haar partner Alex trotse eigenaar van de Bed and Breakfast. Ze is geboren en getogen in de Kop van Noord Holland en een kleinkind van twee bollenkwekers ook Alex is bollenkweker in hart en nieren. Samen hebben ze een gezin met twee kinderen, een hond, heel veel kippen en een klein paradijs aan de Stoomweg. Daarnaast helpt ze zwangere vrouwen met de voorbereidingen op een ontspannen geboorte van hun baby.
Reactie plaatsen